2000#2: Netnyt fra Fynsk n@tur

af Per Rasmussen

Vi har længe følt at Fyn var lidt underudviklet i forhold til internethjemmesider omhandlende (fynsk) natur. Der er dog på det sidste kommet tre nye ( den ene er vist ikke ny, men vi har først fundet den nu ) som fortjener lidt omtale. Hvis læserne har kendskab til fynsk hjemmesider der fortjener omtale her i bladet kan oplysningerne sendes til hjemmesider@fynsk-natur.dk.

www.fynsk-natur.dk
Vores hjemmeside er jo ikke ny, men vi har nu besluttet at ændre adressen til det mere mundrette www.fynsk-natur.dk. Dette skyldes udelukkende de stærkt faldende priser på domænenavne og serverplads. Hvor det for bare et år siden kostede flere tusinde kroner om året, er prisen nu faldet til under firehundrede. Det må siges at være en god udvikling da mange hjemmesidenavne er umulige at huske, prøv bare vores gamle adresse; http://users.cybercity.dk/~nmb15155/fynsk_natur/ ! Nu mangler vi bare hurtige internetforbindelser, men de skulle komme så snart TeleDanmark har presset de sidste kroner ud af ISDN-citronen!

Bisschop-Larsens hjemmeside
Hjemmesiden er ikke ny, men det er først nu vi har opdaget den! Leif Bisschop-Larsen er kendt for sine mange fine foto’s i Amtets publikationer og der er mange rigtig fine billeder på hjemmesiden. Hvis man kan lide gode naturbilleder bør man besøge hjemmesiden.

Bjarnes fugleside
Ny fugleside der jævnligt opdateres. Der bringes især observationer fra Nordfyn.

Naturskolen Åløkkestedet
Som navnet antyder, hjemmeside for naturskolen Åløkkestedet. Naturskolen er en del af det rekreative indslag i Tarup/Davinde grusgravene. Beskrivelsen af området og mulighederne for aktiviteter er ret kortfattet, men det er nok bare ment som en appetitvækker. Dog kunne man godt ønske sig et detaljeret kort over området med stisystemet indtegnet. Hjemmesiden er også et udtryk for intentionerne for grusgravene, nemlig først og fremmest det rekreative.
Til slut kan bemærkes at hjemmesiden kan virke ret tung, da de anvendt foto’s ikke fylder under 100k, hvilket er alt for meget for oversigtsbilleder.