2001#1: Drambryggerne på www

Preben Liffgren Jørgensen byder velkommen på snapsebryggernes hjemeside.
Interessen for at bevare naturen er heldigvis ikke død – og især er interessen for at bevare den i spiritus i stærk stigning.
Således er Foreningen “Forenede DRAM Bryggere” med formanden Preben Liffgren Jørgensen i spidsen netop gået på nettet med en instruktion portion af sider, hvor alle kan lade sig inspirere til at prøve lykken som kryddersnapsefremstillere af Guds nåde.
Foreningen, skriver formanden, er et tilbud til alle, som er interesseret i krydring af snaps, og foreningen har til hensigt at samle så megen viden som muligt om snapsekrydderurter, rødder, blomster og frugter og videregive erfaringerne til gavn og fornøjelse for foreningens medlemmer.
En ny DRAM Brygger er typisk en person, som har prøvet at smage kryddersnaps, som har kunnet lide smagen, og som har fået lyst til selv at sætte smag på en snaps, med selvplukkede urter fra naturen.
-Det er altid en fornøjelse at være samme med ligesindede, skriver Preben Liffgren, og i selskab med Forenede DRAM Bryggere få man fortalt om de mange forskellige planters egenskaber og ofte prøvesmagt en velkrydret snaps, man ikke selv har lavet.
Foreningen har fået lov til at linke til illustrationerne fra “Flora Danica”, så man inden døre kan sidde med sit snapseglas og nyde planterne, som de så ud, inden de blev trukket ud (af facon) med 40% Brøndum.
Foreningen ligger på www.drambryg.dk